Az Erzsébet-utalványcsalád kibocsátása zavartalan!

Az Erzsébet-utalvány a legkedveltebb utalványtípus a hazai cafeteria-palettán. Az országos elfogadóhelyi hálózatban felhasználható, papíralapú és elektronikus utalványok kibocsátása zavartalanul folyik. A munkaadók részéről egyre nagyobb az igény olyan juttatási, jutalmazási és ajándékozási lehetőségek iránt, amelyek hozzájárulnak a megfelelő munkaerő megtalálásához és megtartásához. A cafeteria-juttatások szerepe így nemcsak a munkavállalók, hanem a munkaadók számára is kiemelkedően fontossá vált.

hirek 20180919 2Magyarország kedvenc utalványa, a széles körben felhasználható Erzsébet-utalványcsalád tagjai 2018-ban adómentesen vagy egyes meghatározott juttatásként adhatók. Érdemes ezért időben gondoskodni az őszi és év végi jutalmak, bónuszok és ajándékok időbeni beszerzéséről. Az Erzsébet-utalványcsalád 2018-ban is vezető szerepet tölt be a hazai utalványok között. A papíralapon és elektronikus formában egyaránt megrendelhető termékek a hazai utalványok között egyedülálló módon hosszú ideig, a kibocsátást követő év végéig (kivéve az Iskolai Erzsébet-utalvány) használhatóak fel, több mint 60.000 szerződött elfogadóhelyen.

Az Erzsébet-utalványcsalád jóval több, mint egyszerű cafeteria-elem: a bértől elkülönülő, bevált juttatási forma, amelynek segítségével motiválhatók és jutalmazhatók a munkavállalók, ösztönözhetők az alvállalkozók és a beszállítók. Éppen ezért egyre nélkülözhetetlenebb eszközök a modern vállalatirányítás, a toborzás, a munkaerő-megtartás és a jutalmazás területén. Bővebb információ és megrendelés a www.erzsebetutalvany.hu/rendelek oldalon.

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube