Utalvány ügyintézés

 

ugyintezesSzerződéskötés

szoc juttatas ugyintezes

Az önkormányzatok a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményen túl települési támogatásokat és egyéb szociális célú juttatásokat is biztosíthatnak természetbeni juttatásként Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány formájában, amely élelmiszer, tanszer és ruházat vásárlására használható fel, vagy Étkezési Erzsébet-utalvány formájában, amely élelmiszer illetve fogyasztásra kész étel vásárlására fordítható.

További információért kérjük, olvassa el figyelmesen a szociális célú Erzsébet-utalvány vásárlására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, és keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

 

ugyintezesRegisztráció

Az önkormányzatnak a szociális célból juttatott Erzsébet-utalvány megrendeléséhez először az Online Megrendelői Felületen szükséges regisztrálniuk, ezt követően tudják a felületen a szociális célú utalványt megrendelni. A megrendelés a Szociális célú Erzsébet-utalvány vásárlásának általános szerződési feltételei alapján történik. A szociális célú Erzsébet-utalvány alap- és bővített szociális étkezési utalvány, illetve alap- és bővített gyermekvédelmi utalvány formájában rendelhető.”

Utalványt rendelek

Az online felületen mindkét utalványtípus – akár egyidejűleg is – megrendelhető.

Az Étkezési és a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványok alapszolgáltatás keretében 500 és 1000 forintos címletekben, bővített szolgáltatás keretében 300, 400, 500, 600 és 1000 forintos címletekben rendelhetők.

Kérjük, a borítékokat ‒ technikai okokból ‒ páratlan számú, maximum 27 darab utalványból állítsa össze. A minimum borítékérték 1000 forint.

 

ugyintezesÜgyfélszolgálat

Hétfőtől-csütörtökig: 8:00-16:00
Pénteken: 8:00-15:00

Telefon: 06 1 248 2150
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

ugyintezesLetölthető dokumentumok


Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube