Utalvány ügyintézés

 

Kártya ügyintézés ITT.

 

ugyintezesSzerződéskötés

elfogadohely papir ugyintezes

Amennyiben Ön szeretné elfogadni üzletében a papíralapú Erzsébet-utalványt, elfogadóhelyi szerződést kell kötnie az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel. Azáltal, hogy a szerződés aláírt példányát elküldi Társaságunkhoz Ön ajánlatot tesz, amelytől a beküldéstől számított 5 naptári napon belül elállhat. Az elfogadásra vonatkozó ajánlatát cégünk 45 napon belül megvizsgálja. A szerződés a forgalmazó által aláírt példány kézhezvételének napján lép hatályba.

További információért kérjük, olvassa el figyelmesen az Erzsébet-utalvány elfogadására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket és keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

ugyintezesOnline Elfogadóhelyi Felület

Papíralapú utalványt elfogadó partnereinknek az Online Elfogadóhelyi Felületen lehetőségük van az utalványok elszámolásához szükséges Összesítő kísérőjegyzék elkészítésére, az elszámolásokról készült elektronikus számlák letöltésére, az Elfogadóhelyi szerződésben szereplő adatok ellenőrzésére, valamint kártyaelfogadás igénye esetén a POS-terminál azonosítók feltöltését is itt kezdeményezhetik.

Amennyiben online felületünkön még nem regisztrált, ezt megteheti a „Regisztráció” gomb kiválasztása után a „Fiók igénylése” gombra kattintva. Fiók igénylését partnerkódjának és az Elfogadóhelyi szerződésben megadott kapcsolattartó e-mail címének megadásával kezdeményezheti.

Belépés az Online Elfogadóhelyi Felületre

ugyintezesÜgyfélszolgálat

Hétfőtől-csütörtökig: 9:00-14:00

Telefon: 06 1 248 2150 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Erzsébet-utalvány Feldolgozó Központ
1184 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Hétfő: 8:00-14:00
Kedd, szerda, csütörtök, péntek: zárva

Decemberi és januári csomagátvétel, nyitvatartás:

2019.12.23. Hétfő 8-14 óráig
2019.12.30. Hétfő ZÁRVA
2020.01.06. Hétfő 8-14 óráig

2020 január hónapban az utolsó héten a csomag átvételi napok:

2020 január 27. Hétfő 8-14 óráig
2020 január 31. Péntek 8-14 óráig (rendhagyó csomagátvételi nap)

2020 február 03-tól nincs csomag átvétel.

ugyintezesLetölthető dokumentumok


Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube

Általános tájékoztató

2020. január 1-jétől az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. csak a beváltott utalványok Általános Szerződési Feltételek szerinti elszámolását végzi.

Bővebben