Kártya ügyintézés

 

Utalvány ügyintézés ITT.

 

ugyintezesSzerződéskötés

elfogadohely kartya ugyintezes

Amennyiben Ön szeretné elfogadni üzletében az elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, elfogadóhelyi szerződést kell kötnie az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt.-vel. A szerződéskötéssel kapcsolatos információkért kérjük, olvassa el figyelmesen az elektronikus Erzsébet-utalvány és Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadására vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket, és keresse fel Ügyfélszolgálatunkat.

Amennyiben Ön már papíralapú utalvány elfogadására szerződött partnerünk, úgy a kártya elfogadásához kizárólag a POS-terminál azonosítókat kell feltöltenie felületünkön a regisztrációt követően. A feltöltést követően a POS Adategyeztető lapot kell a felületről kinyomtatnia és elküldenie részünkre postai úton. A regisztrációt a „Regisztráció” gomb választása után a „Fiók igénylése” gombra kattintva kezdheti meg. Fiók igénylését partnerkódjának és az Elfogadóhelyi szerződésben megadott kapcsolattartó e-mail címének megadásával kezdeményezheti.

Regisztráció

ugyintezesOnline Elfogadóhelyi Felület

Erzsébet-utalvány Plusz kártyát elfogadó partnereinknek az Online Elfogadóhelyi Felületen lehetőségük van a POS-terminál azonosítók feltöltésére, az elszámolásokról készült elektronikus számlák letöltésére, valamint az üzletben történt kártyatranzakciós adatok lekérdezésére, emellett a papíralapú Erzsébet-utalvány elszámoláshoz kapcsolódó Összesítő kísérőjegyzék elkészítésére is.

Amennyiben még nem regisztrált, azt a fenti, „Szerződéskötés” menüpontban leírtaknak megfelelően végezheti el.

Belépés az Online Elfogadóhelyi Felületre

ugyintezesÜgyfélszolgálat

Hétfőtől-csütörtökig: 9:00-14:00

Telefonszám: 06 1 248 2150
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Erzsébet-utalvány Feldolgozó Központ
1184 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Hétfő: 8:00-14:00
Kedd, szerda, csütörtök, péntek: zárva

Decemberi és januári csomagátvétel, nyitvatartás:

2019.12.23. Hétfő 8-14 óráig
2019.12.30. Hétfő ZÁRVA
2020.01.06. Hétfő 8-14 óráig

2020 január hónapban az utolsó héten a csomag átvételi napok:

2020 január 27. Hétfő 8-14 óráig
2020 január 31. Péntek 8-14 óráig (rendhagyó csomagátvételi nap)

2020 február 03-tól nincs csomag átvétel.

ugyintezesLetölthető dokumentumok
Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube

Általános tájékoztató

2020. január 1-jétől az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. csak a beváltott utalványok Általános Szerződési Feltételek szerinti elszámolását végzi.

Bővebben