Az Erzsébet-utalványt negyedik alkalommal tüntette ki Business Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, Superbrands kategóriában pedig már harmadik alkalommal érdemelte ki márkánk a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2018-ban is az adott „brand” sikere és eredményének fenntartása fényében ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon.

Ismét Superbrands-díjat kapott a cafeteria-piacon továbbra is piacvezető Erzsébet-utalvány és forgalmazója, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. A Superbrands-díj hazánkban is nagy elismerést jelent, hiszen amellett, hogy megmutatja a márka értékét és megbízhatóságát, egyben a fogyasztók jó döntésének és márkaelkötelezettségének megerősítésére is szolgál.

A Superbrands és Business Superbrands díjakat odaítélő független bizottságok 1995 óta közel kilencven országban – azonos feltételek és elvek mentén, de az országra jellemző specifikus tulajdonságokat is figyelembe véve – választják ki azokat a védjegyhasználatra jogosult, bejegyzett márkákat, amelyek saját területükön kiemelt hírnevet szereztek, értéket közvetítenek, innovatívak, és kézzelfogható előnyöket biztosítanak a fogyasztóknak.

Társaságunk továbbra is elkötelezett az Erzsébet-utalvány márka jó hírnevének és megbízhatóságának fenntartásában, hiszen az utalványok forgalmazásának pénzügyi eredménye nyújtja a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők és a családosok kedvezményes üdülését biztosító Erzsébet-program finanszírozási bázisát. Köszönjük, hogy partnereink az Erzsébet-utalvány választásával hozzájárultak termékünk díjazásához, és ez által az Erzsébet-program támogatásához is.

        

Kapcsolódó dokumentum

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube