RegisztrációRegisztráció

Regisztráció

Játékszabályzat, adatkezelésJátékszabályzat, adatkezelés

Játékszabályzat, adatkezelés

NyertesekNyertesek

Nyertesek

Rendeljen és nyerjen aloldal

Rendeljen most bármilyen papíralapú vagy elektronikus Erzsébet-utalványt, regisztráljon játékunkba, és nyerje meg fődíjunkat, az 50.000 forint értékű Ajándék Erzsébet-utalványt!
A promóció keretében, az érvényes regisztrációval rendelkező megrendelők között 10 db 10.000 forint és 20 db 5.000 forint értékű Ajándék Erzsébet-utalványt is kisorsolunk!

A promócióban azok a megrendelők vehetnek részt, akik érvényes regisztrációval rendelkeznek a megrendeles.erzsebetutalvany.hu vagy a megrendeles.erzsebetutalvanyplusz.hu oldalon, és legalább 100.000 forint értékű kifizetett − az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. bankszámláján jóváírt – papíralapú és/vagy elektronikus Erzsébet-utalvány megrendeléssel rendelkeznek. Minden megrendelő a 2018. november 5. és 2018. december 10. között leadott megrendelésével vehet részt a játékban. A rendelések értékei összeadódnak.

Azok a megrendelők, akik a 2017-es év azonos időszakában is rendeltek papíralapú vagy elektronikus Erzsébet-utalványt minimum 100.000 Ft értékben, és a promóció időszaka alatt legalább 10%-kal többet rendelnek, növelhetik nyerési esélyeiket!

A sorsolás időpontja: 2018. december 12. 14:00 óra

Regisztráljon 2018. november 5. és 2018. december 10. között, és vegyen részt játékunkban!

Kizárólag a megrendeles.erzsebetutalvany.hu vagy a megrendeles.erzsebetutalvanyplusz.hu oldalon, a Törzsadatok/Felhasználók menüpontban rögzített e-mail címével regisztrálhat.

Az ügyfélkód a megrendeles.erzsebetutalvany.hu vagy a megrendeles.erzsebetutalvanyplusz.hu oldalon, a Megrendelés/Díjbekérő, Kiosztási jegyzék és E-számla menüpontban elérhető díjbekérőn vagy elektronikus számlán feltüntetett 12 jegyű számsor.

A játékszabályzatot elolvastam, annak tartalmát megismertem és elfogadom, és részt veszek a promócióban.

A regisztrációval egyidejűleg feliratkozom az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. hírleveleire.

Adatvédelmi tájékoztató

*A csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező!

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube