elfogadohely mindketto

Országos elfogadóhelyi hálózat

Szerződésben garantált biztonság

 

Az Erzsébet-utalvány kibocsátásáról, beváltásáról és forgalmazásának pénzügyi eredményéről törvény rendelkezik. Az Erzsébet-programról szóló ‒ 2012. évi CIII. ‒ törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. Erzsébet-utalvány adható a kifizetőt terhelő adó- és járulékvonzat mellett vagy adómentesen is, felhasználható meghatározott termékek vásárlására, szolgáltatások igénybevételére.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjainak gyártásakor, forgalmazásakor és beváltásakor mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereink és felhasználóink biztonságosan kezelhessék utalványaikat. Ezért 2012 óta Erzsébet-utalványt csak olyan üzletben lehet beváltani, amelyik erre érvényes szerződéssel rendelkezik. Az Erzsébet-utalványt elfogadó üzletekben matricák jelzik, hogy melyik típusú terméket ‒ papíralapon mely utalványt, vagy az elektronikus kártyát ‒ fogadják el. Erzsébet-utalvánnyal országszerte 60.000 partnerünknél fizethet.

Az Erzsébet-utalványcsalád hét papíralapú tagjának, valamint az elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadásához az elfogadóhelyeknek szerződést szükséges kötniük.


ÜzletkeresőÜzletkereső

Üzletkereső

ÜgyintézésÜgyintézés

Ügyintézés

Online elfogadóhelyekOnline elfogadóhelyek

Online elfogadóhelyek

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube