partnerlogo web 72DPI

ELFOGADÓHELYEK

elfogadohely mindketto

Országos elfogadóhelyi hálózat

Szerződésben garantált biztonság

 

Az Erzsébet-utalvány kibocsátásáról, beváltásáról és forgalmazásának pénzügyi eredményéről törvény rendelkezik. Az Erzsébet-programról szóló ‒ 2012. évi CIII. ‒ törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány. Erzsébet-utalvány adható a kifizetőt terhelő adó- és járulékvonzat mellett vagy adómentesen is, felhasználható meghatározott termékek vásárlására, szolgáltatások igénybevételére.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjainak gyártásakor, forgalmazásakor és beváltásakor mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereink és felhasználóink biztonságosan kezelhessék utalványaikat. Ezért 2012 óta Erzsébet-utalványt csak olyan üzletben lehet beváltani, amelyik erre érvényes szerződéssel rendelkezik. Az Erzsébet-utalványt elfogadó üzletekben matricák jelzik, hogy melyik típusú terméket ‒ papíralapon mely utalványt, vagy az elektronikus kártyát ‒ fogadják el. Erzsébet-utalvánnyal országszerte 60.000 partnerünknél fizethet.

Az Erzsébet-utalványcsalád hét papíralapú tagjának, valamint az elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadásához az elfogadóhelyeknek szerződést szükséges kötniük.


ÜzletkeresőÜzletkereső

Üzletkereső

ÜgyintézésÜgyintézés

Ügyintézés

Online elfogadóhelyekOnline elfogadóhelyek

Online elfogadóhelyek

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube

Általános tájékoztató

2020. január 1-jétől az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. csak a beváltott utalványok Általános Szerződési Feltételek szerinti elszámolását végzi.

Bővebben