Az Erzsébet-utalványcsalád tagjai, vagyis az Étkezési, az Ajándék, a Kultúra, a Sport és a Ruházati Erzsébet-utalványok mind papíralapon, mind az elektronikus Erzsébet-utalvány Plusz kártyára töltve egységesen 2019. december 31-ig érvényesek.

Az érvényességi idő lejáratát követően, vagyis 2020. január 1-jétől az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. csak a beváltott utalványok Általános Szerződési Feltételek szerinti elszámolását végzi.

A Munkáltatóknak a szerződéses jogviszony megszüntetésével kapcsolatban nincs teendőjük, a hatályos Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a tudnivalókat, illetve rendelkezik az elszámolással kapcsolatos határidőkről, amelyek lejártával az elfogadóhelyi szerződések is automatikusan megszűnnek.

Munkaadóknak további, részletes információk: https://www.erzsebetutalvany.hu/ugyintezes-munkaadoknak

Elfogadóhelyeknek további, részletes információk: https://www.erzsebetutalvany.hu/ugyintezes-elfogadohelyeknek

A kártyabirtokosok által az Erzsébet-utalvány Plusz kártya szolgáltatásainak igénybe vételéhez korábban megadott személyes adatokat az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. – tekintettel a jogszabályi kötelezettségekre – törölni fogja, ezért a kártyabirtokosoknak nem kell adattörlési kérelmet benyújtani.

Kártyabirtokosoknak további, részletes információk: https://www.erzsebetutalvany.hu/ugyintezes-kartyahoz

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube

Általános tájékoztató

2020. január 1-jétől az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. csak a beváltott utalványok Általános Szerződési Feltételek szerinti elszámolását végzi.

Bővebben