Nyugdíjasoknak juttatott 10 000 forintos Étkezési Erzsébet-utalvány

Magyarország Kormánya idén is úgy döntött, hogy egyszeri, 10 000 forint értékű Étkezési Erzsébet-utalványt juttat a nyugellátásokban és egyes más ellátásokban részesülőknek.

Az Étkezési Erzsébet-utalványok élelmiszer, kész hideg és meleg étel, valamint melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás igénybe vételére használhatók fel Magyarország területén, 2019. december 31-ig. Az alábbiakban minden hasznos információt összegyűjtöttünk.


Már kézbesítik a postások a 10 000 forint értékű Étkezési Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak. Az utalványokkal élelmiszer, hideg és meleg étel vásárolható.


lepes02

A 10 000 forint értékű Étkezési Erzsébet-utalványokat levélben a postások kézbesítik. Ha a címzett nincs otthon, értesítést hagynak számára. Az értesítéssel az illetékes postahivatalban vehető át a levél. A címzett helyett meghatalmazott is átveheti az utalványokat.


lepes03

Óvatosan bontsa ki a küldeményt, hogy az utalványok ne sérüljenek.


lepes04

A borítékban a kísérőlevél mellett 3 db papírszelvény található, amelyeken összesen 6 db Étkezési Erzsébet-utalvány van: 4 db 2 000 forintos és 2 db 1 000 forintos, amelyek összértéke 10 000 forint.


lepes05

Az utalványszelvényeket szét kell választani. A szétválasztás helyét szaggatott vonal, perforáció és egy olló képe is jelzi. A szelvényeket a perforációnál félbe kell hajtani, majd kézzel, vagy ollóval a jelzett vonal mentén óvatosan szétválasztani.


lepes06

Szétválasztás után 4 darab 2 000 forintos és 2 darab 1 000 forintos Étkezési Erzsébet-utalvány használható fel.


elelmiszer    melegetel    hideg etel

Az Étkezési Erzsébet-utalvánnyal élelmiszer, hideg és meleg étel vásárolható, valamint éttermekben, büfékben is elfogadják. A felhasználás során azonban az utalványokból készpénz nem adható vissza.


lepes09

Az Erzsébet-utalványok 2019. december 31-ig használhatóak fel.


lepes08

Ha a borítékban gyártási sérült utalványt talál, kérjük, a legközelebbi postahivatalban adja le, ahol intézkednek az utalványok cseréjéről. Ha bármilyen kérdése felmerül, telefonon itt érdeklődhet: 1818

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube