Kiállítók voltunk az ország elsőszámú HR-rendezvényén

Az Erzsébet-utalvány is saját standdal volt jelen Magyarország elsőszámú HR-szakkiállításán, a Zukunft Personal Hungary-n. A 2018. november 7−8-án megrendezett emberierőforrás-menedzsment rendezvény idén 15. alkalommal biztosított lehetőséget a kiállítók és a látogatók interaktív találkozására.

Nyugdíjasok foglalhatnak szállást 2019-re

Megnyílt a szállásfoglalás felülete az Erzsébet-program nyugdíjas pályázatnyertesei számára, akik most a 2019-es év üdülési turnusaira tudnak foglalni.

Az Erzsébet-utalványcsalád kibocsátása zavartalan!

Az Erzsébet-utalvány a legkedveltebb utalványtípus a hazai cafeteria-palettán. Az országos elfogadóhelyi hálózatban felhasználható, papíralapú és elektronikus utalványok kibocsátása zavartalanul folyik. A munkaadók részéről egyre nagyobb az igény olyan juttatási, jutalmazási és ajándékozási lehetőségek iránt, amelyek hozzájárulnak a megfelelő munkaerő megtalálásához és megtartásához. A cafeteria-juttatások szerepe így nemcsak a munkavállalók, hanem a munkaadók számára is kiemelkedően fontossá vált.

Idén is kint leszünk Magyarország legnagyobb HR-rendezvényén

Az Erzsébet-utalványcsalád idén is részt vesz Magyarország első számú HR-szakkiállításán, a Zukunft Personal Hungary rendezvényen. A legnagyobb emberierőforrás-menedzsment szakkiállítás 2018-ban immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény elsődleges célja, hogy a kiállítók a gyakorlatban is bemutathassák termékeiket, szolgáltatásaikat. A kiállításon emellett a látogatóknak arra is lehetőségük van, hogy különböző témakörben megrendezett magas színvonalú előadásokon és fórumokon is részt vehessenek.

Nyerjen családi vezetéstechnikai élményt!

A papíralapú és az elektronikus Erzsébet-utalvány felhasználói számára ismét játékot hirdetünk, Nyereményözön címmel. 

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube