Kiállítók voltunk az ország elsőszámú HR-rendezvényén

Az Erzsébet-utalvány is saját standdal volt jelen Magyarország elsőszámú HR-szakkiállításán, a Zukunft Personal Hungary-n. A 2018. november 7−8-án megrendezett emberierőforrás-menedzsment rendezvény idén 15. alkalommal biztosított lehetőséget a kiállítók és a látogatók interaktív találkozására.

20181108 123119Magyarország kedvenc utalványa, az Erzsébet-utalvány is kint volt a Millenáris Park B épületében megrendezett HR-rendezvényen, a Personal Hungary-n. Az ország legnagyobb emberierőforrás-menedzsment szakkiállítása 2018-ban már 15. alkalommal vált a HR-szakma legnagyobb találkozási pontjává. A látogatók a kiállításon különböző témájú szakmai előadásokon és fórumokon is részt vehettek.

Az Erzsébet-utalványcsalád az E.02-es standon várta az érdeklődőket, akik egy interaktív szavazófal segítségével oszthatták meg véleményüket a munkavállalói ösztönzéssel kapcsolatban. Az érdeklődők többek között olyan provokatív kérdésekről beszélgethettek egy képzett szervezetpszichológussal standunknál, hogy pénz motivál legjobban, a munkavállalók fele elégedettek munkájával és arról, hogy vajon a választás boldogít-e.

Köszönjük, hogy idén is szép számban látogattak meg minket Magyarország legnagyobb HR-szakkiálltásán, a Personal Hungary-n!

DÍJAINK

Business Superbrands X4
Superbrandsx2
MB Tobbszoros Logo 3x 14 15 17 01

Facebook
Instagram
Linkedin
Youtube