Szerződéskötés

 

A szociális célú Erzsébet-utalvány vásárlásának folyamatleírása

 

A települési támogatások és egyéb szociális célú juttatások biztosítására természetbeni szociális célú juttatásként a fogyasztásra kész étel vásárlására felhasználható Étkezési Erzsébet-utalvány, vagy az élelmiszer, tanszer és ruházat vásárlására felhasználható Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány rendelhető.

Szociális célból juttatandó Erzsébet-utalványok kizárólag online rendelhetők.

 

Az Online Megrendelő Felület elérhető az Erzsébet-utalvány honlapjának főoldalán, az Online Megrendelés menüpontra kattintva, vagy megtalálható a következő címen: https://megrendeles.erzsebetutalvany.hu

  • Kérjük, új megrendelőként először regisztráljon az Online Megrendelő Felületen.
    A megrendelőnek nyilatkoznia kell arról, hogy a Szociális célú Erzsébet-utalvány vásárlásának Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) elfogadja, valamint hogy a megrendelt utalványokat szociális céllal használja fel. A megrendelő a regisztráció és a nyilatkozat megtétele után válik jogosulttá az Erzsébet-utalvány, mint természetbeni szociális juttatás rendelésére. A megrendelő felület használatához segítséget nyújt az oldalak tetején található Súgó menüpont.
  • Kérjük, a megrendelés során válasszon az Alap Szociális, Bővített Szociális, illetve az Alap Gyermekvédelmi, Bővített Gyermekvédelmi lehetőségek közül.
  • Az online megrendelés során a https://megrendeles.erzsebetutalvany.hu oldalon egyszerre rendelheti meg mindkét utalványtípust.
  • Az Étkezési és a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványok az alapszolgáltatás keretében 500 és 1000 forintos címletekben, a bővített szolgáltatás keretében 300, 400, 500, 600 és 1000 forintos címletek rendelhetők.
  • Kérjük, a borítékokat ‒ technikai okokból ‒ páratlan számú, maximum 27 darab utalványból állítsa össze.  A minimum borítékérték 1000 forint.

Ha további segítségre van szüksége, keresse dedikált kapcsolattartóját, vagy ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Telefon: 06 1 248 2150

E-mail: ugyfelszolgalat@euf.hu

Köszönjük, hogy a természetben adható szociális juttatásokat Ön is Erzsébet-utalvány formájában nyújtja!

 

További információért/részletekért kérjük olvassa el figyelmesen a Szociális juttatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket. 

 

 

Jogszabályi háttér

 

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.