Szerződéskötés

 

Szerződéskötés menete

 

A Forgalmazó az Elfogadóhelyi Szerződés megkötésére irányuló ajánlat hozzá történő beérkezését, illetve jelenlévők között az igénylő erre irányuló ajánlatáról való tudomásszerzését követően haladéktalanul, de legfeljebb 45 napon belül megvizsgálja az ajánlat teljesíthetőségét. Az Elfogadóhelyi Szerződés aláírásával az ajánlatot elfogadja, vagy az ajánlatot elutasítja.

Az Elfogadóhelyi Szerződés megkötésére irányuló ajánlattételnek minősül az „Elfogadóhelyi Szerződés” Partner által aláírt példányának Forgalmazó részére történő igazolt átadása, megküldése.

Az Elfogadóhelyi Szerződés a Forgalmazó által aláírt példány Partner által történő átvétele napján lép hatályba, és határozatlan időtartamra szól.

A Partner szerződéskötési ajánlatának Forgalmazóhoz történő megküldését követő 5 naptári napon belül elállhat ajánlatától.

 

További információért/részletekért kérjük olvassa el figyelmesen a Elfogadóhelyekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.

 

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.