Szerződéskötés

 

Szerződéskötés menete

 

A Szerződés az Utalvány vásárlását kezdeményező Megrendelő regisztrációjának napján lép hatályba és határozatlan időtartamra szól. Megrendelő jogosult a Szerződést 15 napos felmondási idővel a Forgalmazóhoz küldött rendes felmondással megszüntetni azzal, hogy a felmondást megelőzően feladott rendelés ellenértékének kiegyenlítését követően a megrendelt Utalványokat köteles átvenni. Forgalmazó jogosult a Szerződést 15 napos felmondási idővel a Megrendelő által megjelölt e-mail címre küldött rendes felmondással megszüntetni azzal, hogy a Megrendelő által esetlegesen feladott rendelés ellenértékének felmondás napjáig történő kiegyenlítését követően a megrendelést köteles teljesíteni.

 

További információért/részletekért kérjük olvassa el figyelmesen a munkaadókra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.

 

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.