Sport Erzsébet-utalvány

Sport Erzsébet-utalvány: több élmény – a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy valamint bérlet vásárlására használható fel, így a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez. Értékhatár nélkül, adómentesen adható a munkavállalónak.

 

 

A Sport Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra: 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft, az egyes megrendelői igényeknek megfelelően. Borítékok 1000-50000 forint értékig választhatók.

A Sport Erzsébet-utalvánnyal a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb csillagait és legemlékezetesebb pillanatait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez, hiszen az utalvány az annak elfogadására szerződött, közel 120, a honlapon feltüntetett szerződéses partnernél a sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy, valamint bérlet vásárlására használható fel.

  • A Sport Erzsébet-utalvány értékhatárbeli korlátozás nélkül, adómentes juttatásként adható a munkavállalóknak vagy partnereknek, kártyára utalva és papíralapon 2017-ben is.
  • A cafeteria-rendszerben választható elemként és rendszeres juttatásként egyaránt adható.
  • Kedvező címletezésű.

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.