Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja

2017.05.28.

 

Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

 

Az új utalvány ‒ akár csak többi társa ‒ az online megrendelői felületen rendelhető, és az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel, kizárólag Magyarország területén, a kibocsátását követő év decemberének 31. napjáig.

A ruházati utalvány egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak 43,66%-os adó- és adójellegű kifizetési kötelezettséggel. Az utalvány a célirányos felhasználhatóságot biztosítja, használatával jelentős mértékben csökkenthető a ruházati támogatás elszámolásával járó adminisztráció, megszűnik az utólagos elszámolásból adódó hibázási lehetőség.

A Ruházati Erzsébet-utalvány 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben rendelhető, amelyekből 1000-50000 forintos értékhatár közötti borítékok állíthatók össze, a megrendelők igényének megfelelően.

 

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.