Kultúra Erzsébet-utalvány

Kultúra Erzsébet-utalvány: okos kikapcsolódás – felhasználható kulturális szolgáltatás igénybevételére szóló belépőjegy, bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére.

 

 

A Kultúra Erzsébet-utalványok különféle címletekben kerülnek legyártásra: 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft, az egyes megrendelői igényeknek megfelelően. Borítékok 1000-50000 forint értékig választhatók.

Az utalvány adómentesen, évente 50000 Ft értékben adható egy munkavállalónak. Az utalvány kulturális rendezvények, színházak, múzeumok, koncertek és könyvtárak látogatására használható fel.

A Kultúra Erzsébet-utalvány felhasználható az utalvány elfogadására szerződött szolgáltatóknál kulturális szolgáltatás igénybevételére (muzeális intézmény, művészeti létesítmény, kiállítóhely kiállításaira, színházi, tánc-, cirkuszi vagy zeneművészeti előadásra, közművelődési tevékenységet folytató szervezet által nyújtott kulturális szolgáltatás igénybevételére) szóló belépőjegy, bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére, kizárólag Magyarország területén.

  • A Kultúra Erzsébet-utalvány évente 50 000 forintig adómentes juttatásként adható a munkavállalóknak vagy partnereknek, kártyára utalva és papíralapon 2017-ben is.  A cafeteria-rendszerben választható elemként és rendszeres juttatásként egyaránt adható.
  • Közel 500 elfogadóhelyen váltható be.
  • Kedvező címletezésű.

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

Elfogadóhely kereső

Tudta-e?


Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport valamint a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papír alapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjait mintegy
2.000.000
ember használja rendszeresen.

 

Az utalványokat 48.000 munkáltató adja munkavállalóinak,

 

akik országosan mintegy 60.000 elfogadóhelyen válthatják be azokat.